Udtalelser

Her kan du se hvad nogle af mine klienter har sagt.

 

Book tid her

“Jeg vil meget gerne benytte lejligheden til at takke dig for det fine forløb, vi havde hos dig. Det var en stor lettelse dengang at have fundet et sted hos dig, hvor der virkelig var god plads til både min partner og mig, til vores både forskellige, men også fælles ståsteder i det samliv vi havde, plads til at rejse tilbage i barndommen for hver af os og med mulighed for at tage hinanden med på den rejse.
Det var meget værdifuldt. Og for mig har det virkelig gjort en stor forskel dengang, at der var nogen som virkelig lyttede og jeg følte forstod, både hvor svært (og til tider også frygteligt) og samtidig også hvor almindeligt eller genkendeligt et sted vi begge var i den måde vi var sammen på. Så – en stor tak herfra til dig og dit engagement i vores proces, dine undersøgende og afdækkende spørgsmål, lag for lag, dine omhyggelige formuleringer, og ikke mindst din varme og forståelse.”
Kvinde 40 år (August 2023)

“Vi er et par, der har været sammen i 12 år. Vi har før snuset til parterapi, men valgte denne gang et forløb hos Katherine kombineret med hendes onlinekursus. Det gjorde vi udefra en forhåbning om at kunne gå mere i dybden med forståelsen af os selv – og os sammen som par. Det har vi bestemt ikke fortrudt. 

I sessionerne hos Katherine er vi blevet mødt med et nærvær og en dyb respekt for os både som par og individer. Vi har siddet sammen i et trygt rum, hvor der har været plads til udfoldelse af vores forhold, vores øjeblikke i både det der har være svært og de kærlige intentioner, vi havde glemt i hverdagen.

Katherine har hele vejen formået at møde os, og vi har været glade for at dele vores historie med hende, også når det var svært. Hun har været undersøgende, nysgerrig og en rigtig god oversætter, når vi selv gik i stå. 

Hjemme har vi sideløbende arbejdet med kursusmodulerne, hvilket vi har været meget begejstret for. De har været med til at styrke de erfaringer, vi har gjort os i sessionerne. Når vi kom hjem til hverdagen, gav de et andet perspektiv og nye snakke. Det at kunne gå et skridt tilbage og genbesøge de forskellige moduler – sammen eller hver for sig – har også været rigtig godt. Vi bevæger os jo alle med forskellig hastighed, og det har været rart at kunne arbejde med onlineforløbet i vores eget tempo. 

Vi synes, modulerne var dejlig konkrete. Der har været en god kombination af overskuelige arbejdsark, og Katherine har et nærvær og et behageligt tempo i videoerne. Der har for os været en stor sammenhæng mellem vores parterapi og arbejdet med modulerne. Det har givet os muligheden for at tage det sårbare rum med os hjem på en anden måde end før. Vi har oplevet at blive klogere på vores samspil, og det kan bestemt mærkes. Vi oplever langt færre konflikter og synes bestemt, vi står stærkere sammen.”

Jan 56 år & Pia 48 år (Maj 2023)

Jeg kan på det varmeste anbefale KatherineSara. Min ex-partner og jeg gik hos hende igennem to forløb, over halvandet år. Her blev vores problematik gennemgået i øjenhøjde med dyb forståelse for begge parter. KatherineSara opfanger hurtigt formuleringer i sætninger, der gemmer på dybere betydninger, og kommer derigennem hurtigt til bunds i udfordringen, der måtte ligge. 

Hun er dygtig til at forbinde individuelle adfærdsmønstre (historie og bagage) og se, hvor og hvordan de kan komme til at gå i karambolage i forholdet. Selvom min partner og jeg i dag er gået hver til sit, fortryder jeg ikke én eneste af vores sessioner, da de absolut både gjorde mig klogere på min partner og på mig selv, hvilket jeg kun kan takke KatherineSara for at kunne tage med mig videre. 

Kvinde i 20´erne (August 2023)

“Vi søgte hjælp hos KatherineSara, da vi 5 år inde i forholdet og 1 år inde i forældreskabet sad fast i de samme konflikter og en generel negativ energi over en længere periode. Heldigvis fik vi prioriteret et terapiforløb, og fra første session følte vi os begge set og hørt af KatherineSara. Hun formåede at stille skarpt på dynamikkerne mellem os, og hjalp os med at lære at lytte rigtigt til hinanden. Vi købte 9 sessioner, og nød at have et åndehul i en stresset hverdag, hvor vi fik tid til at finde ind til hinanden igen. Særligt som nybagte forældre, var det udviklende at finde ind til hvad vi havde med i bagagen hjemmefra i forhold til familiedynamikker, samt at lære om hinandens bagage. KatherineSara har vores varmeste anbefaling.”

Kvinde 25 år & Mand 30 år (Juli 2022)

“For halvandet år siden var mit dengang 6 år lange parforhold et ulykkeligt sted. Aldrig før havde jeg følt mig utryg i vores relation, men i denne periode blev jeg alvorligt bange for, at vi skulle gå i stykker. For første gang sagde min kæreste til mig, at vi var nødt til at ændre noget, eller også (ordret) kunne han ikke være i det. Når jeg ser tilbage, føler jeg, at jeg ikke trak vejret hele vejen ned i maven i 3 måneder af bare frygt for at miste os, og det føltes forfærdeligt. Desperat søgte jeg en parterapeut på nettet, og her stødte jeg på KatherineSara, der lød til at være den helt rigtige til at hjælpe os. Det skulle vise sig, at blive det rette valg.

I KatherineSaras terapi værelse mødte vi omsorg, rummelighed og professionalisme på højt niveau. Vi fik i fællesskab løsnet op for svære samtaler, fik en masse teori og forståelse af vores forskelligheder og derigennem en ny måde at tackle hverdags diskussionerne på. Resultatet blev, at vi nu kunne være mere støttende overfor hinanden og dermed samarbejde og elske hinanden bedre.

Har vi fortsat konflikter her halvandet år efter? Ja, for dælen da! Men konflikterne er ikke længere ” giftige” og “fingrepegende”, så støjen forsvandt og løsningerne blev bedre. VI blev bedre.

Jeg har ventet længe med at skrive denne anbefaling, fordi jeg langsomt skulle have troen på, at vi faktisk godt kunne klare os igennem, tilbage. Det fik jeg (og da også med lidt hårdt arbejde). Jeg føler mig så heldig over at have vundet noget, der er langt bedre end før, ved at have fået de rette værktøjer af KatherineSara til at kunne kæmpe for os på en værdig måde. Sådan oversteg min oplevelse af forløbet hos KatherineSara alle mine forventninger, og jeg deler min største anbefaling i håb om, at andre kan få det samme udfald med hendes hjælp.”

Diana og Rasmus (Juni 2022)

“Jeg savner faktisk vores sessioner, synes vores samtaler var så spændende, lærerige og inspirerende! Jeg har i den grad udviklet mig fra sidste år hvor jeg startede hos dig. I dag ved jeg hvordan jeg skal tackle svære situationer, jeg er mere bevidst hvordan jeg har det med mig selv og giver mig selv tid hvis jeg har brug for noget alene tid. Alt takket være at have nogle svære og dybe samtaler med dig! <3”

Kvinde 30 år (December 2020)

“Vi tog kontakt til Katherine Sara med en konflikt i familien der var gået helt i hårknude. Vi blev mødt af og inviteret ind i et rart og trygt rum, hvor vi alle følte os godt tilpas og hvor vi turde åbne op for de svære følelser. I fællesskab kom vi ind til kernen i konflikten.

Katherine Sara hjalp os til at komme i dybden med vores konflikt, men vi gik også alle fra hende med oplevelsen af at have lært mere om os selv.

Hun har givet os redskaber til at have en sund og kærlig kommunikation og til i fremtiden at undgå lignende konflikter og også løse dem der måtte komme. Vores varmeste anbefaling herfra.”

Familie (Oktober 2020)

“Efter en erkendelse af at vi, efter 17 års parforhold, havde brug for input og guidning i forhold til vores kommunikation, var vi så heldige at vi fandt KatherineSara via hendes meget overskuelige, relevante, varme og professionelle hjemmeside.

Ligheden mellem KatherineSara og hendes hjemmeside er spot on!

Vi blev taget så godt imod og der blev, fra KatherineSaras side, givet os tid og ro til at føle os trygge.

Det var en stor lettelse at det var “så nemt” at komme igang med at dele vores inderste indre med hinanden og med KatherineSara. Hun hjalp os med lytte til hinanden og være i det sammen.

Vores forløb på 8 gange har givet os værktøjer til at booste vores kommunikation og givet os noget at arbejde videre med.

Vi har fået utrolig meget ud af forløbet, men det er ikke utænkeligt at vi booker en session igen.

Af hjertet TAK – vi ses♥️”

Mand i 40’erne & kvinde i 30’erne (Maj 2020)

“Jeg søgte en parterapeut og gik via nettet. KatherineSara tog telefonen og var nærværende med det samme. Hun tog udfordringen op med et over 40 års ægteskab og en mand på over 80 år. Og det har hun gjort fantastisk. 

Med et nærvær, ægte interesse, varme og skøn humor har hun mødt os og rummet os i de dybder som fik os på afveje. Hun har lokket os ud af vores skjul og været modig med os. Af den vej lykkes det mig at lære at acceptere og forstå det som er min mands væsen. Og langsomt give mig tilliden tilbage til at turde tage imod den kærlighed som for længe var gemt af vejen.”

Kvinde i 60´erne (Marts 2020)
“Vi er et par der har været kærester gennem 11 år og heldigvis stadig er kærester. Årsagen til vi gik i terapi hos Katherine Sara var et ønske om at finde en vej ud eller vælge en anden vej, når vi havnede i dårlig kommunikation. Vi ønskede at forstå hvorfor vi gik fejl af hinanden og gentagne gange løb ind i de samme konflikter. 
Vi valgte at booke en tid hos Katherine efter vi havde set hendes video opslag. Vi fik et godt indtryk af hende efter at have set videoerne og det skulle vise sig at holde stik og mere til.
Katherine er nærværende, imødekommende og omsorgsfuld. Hun forstår at spørge ind til de følelser der ligger til grund for vores reaktioner. Flere gange har vi selv syntes at konflikterne tog afsæt i trivialiteter, men Katherine har været rigtig god til at se ind bag ved og god til at fastholde os i følelsen snarere end hvad vi har sagt. Der var både plads til at grine og græde hos hende og begge dele har for os været befriende.
Vi gik hos Katherine over 12 gange og har fået en langt større selvindsigt og forståelse for hinanden. Vi har fået en kærlig hånd i ryggen og hjælp til, hvad vi skal arbejde videre med.
Vi kan varmt anbefale andre at booke et forløb hos Katherine.”
C&A (Februar 2020)

“At have opsøgt KatherineSara er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! 

I en alder af 35 fik jeg min første rigtige kæreste, og kom i total krise over hvem jeg var i denne nye konstellation og hvornår det var okay at sige fra. Jeg havde en idé om, at alt hvad han sagde var ”rigtigt” og ”det man gjorde når man var kærester” da han havde været i længerevarende forhold før. Udfordringen var, at jeg tabte mig selv undervejs og glemte at være tro mod mig selv. 

Gennem KatherineSaras hjertelige, rolige og lyttende væsen har jeg fået troen på mig selv tilbage. Hendes imødekommenhed og nærvær gør, at man hurtigt føler sig tryg, og jeg er gået fra hver eneste samtale med nyt håb og et bedre kendskab til mig selv. Jeg fik opbygget min selvtillid og evnen til at tro på (og lytte til) mig selv – og sige fra! 

Jeg har set hende seks gange i det forløbne år, og jeg har flyttet mig helt vildt. Den forståelse jeg har fået af mig selv, har givet mig en helt ny selvtillid, som ikke var der før.

 Jeg kan kun anbefale at booke en tid – du vil absolut ikke fortryde det!”

Lea, 35 år (Januar 2020)

“Da min kæreste og jeg bookede en tid hos KatherineSara, var jeg ikke sikker på, at vores problemer kunne løses. Krisen føltes så dyb, og jeg havde ingen idé om, hvordan vi skulle komme ud af den — vi havde trods alt prøvet i flere år. 

Min hverdag var præget af mistillid til min kæreste grundet utroskab, og for det meste kunne jeg ikke tænke på andet, end hvad han mon lavede på sin telefon eller bag min ryg. Tilmed var jeg så vred, som jeg aldrig havde været før. 

Jeg tror ikke på mirakelkure af nogen art, men jeg må sige, at forløbet hos KatherineSara er det tætteste, jeg er kommet på én — og jeg har gået til flere psykologer. De var altid gode til at lytte, men jeg havde brug for én, der guidede mig, for jeg følte mig helt fortabt. 

Forløbet var hårdt men udrensende. I begyndelsen troede jeg, at jeg vidste alt om mig selv, min kæreste og vores forhold, men jeg fik en gedigen overraskelse, da jeg opdagede, at nogen forstod mig og vores dynamikker bedre end jeg selv gjorde. Med fare for at lyde som en dårlig amerikansk TV-reklame er det endt sådan, at min kæreste og jeg nu har et vidunderligt forhold. Endelig er der ro til, at vi bare kan elske hinanden.”

Kvinde 30 år (Marts 2019)

“Jeg har haft et længere forløb hos KatherineSara, idet en masse uløste problemer fra min opvækst og andre uhensigtsmæssigheder efterhånden fyldte meget for mig. Mine sessioner hos Katherine var en kæmpe hjælp til at få løst mine udfordringer og komme videre i livet. Jeg følte mig hørt og forstået lige fra begyndelsen, og Katherine er meget behagelig at dele sine inderste og mest følsomme tanker med. Mit forløb var i hele taget en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Jeg føler mig nu i stand til at håndtere min bagage – takket været de mange værktøjer, Katherine har givet mig med videre i livet. Stor anbefaling fra mig.”

Mand 38 år (November 2018)

“Det har været en meget positiv oplevelse at komme hos Katherine. Vi har haft et forløb over 6 gange, hvor vi hver gang har været overvældet af hendes anerkendende, trygge og varme tilgang til os som par og individuelle personer. Katherine har i løbet af kort tid formået at forstå netop vores udfordringer og hjulpet os frem til en dybere forståelse af hinandens bevægegrunde og handlemønstre, hvilket har bragt os tættere på hinanden. De varmeste hilsner A og T.”

Mand og Kvinde i 20´erne (August 2018)

Med en hvis skepsis og en følelse af magtesløshed kom vi som aftalt til vores første aftale med et spinkelt håb om ikke at skændes og skilles som uvenner… her 2 måneder efter ser livet anderledes ud … vi har fået den professionelle hjælp vi ikke har turde drømme om…. vi som par har udvikledes og fornyet vores kræfter og tro på hinanden.. vi er blevet guidet og ledt videre igennem en af livets rutsjebaner. Dette havde ikke været muligt uden vores kære parterapeut.

Vi kæmper videre og nej vores parterapi er ikke slut endnu, men vi gør fremskridt og livet synes at lysne på en uventet positiv måde…
Af hjertet tak kæreste Katherine …”

Mand 40 år og kvinde 35 år

“Vi opsøgte Katherine, da vi i vores kommunikation tit gik forbi hinanden. Den ønskede vi at forbedre, så vi blev enige med Katherine om et forløb over 6 gange, som vi absolut ikke har fortrudt! Forløbet har givet os en uvurderlig indsigt i hinanden og fået en masse ord på og viden om hvad vi hver i sær tænker i specifikke situationer.”

De varmeste anbefalinger fra Jonas og Anja

“Vi har haft en rigtig god og positiv oplevelse hos KatherineSara, som er rolig, nærværende og yderst behagelig at tale med. 
Vi havde brug for hjælp fra en tredjepart som ikke kendte os i forvejen, men som kunne se på vores parforhold udefra og give os nogle værktøjer til at komme videre. Vi havde kæmpet med for mange skænderier og dårlig kommunikation. 
Under hele parforløbet var vi ikke i tvivl om at vi begge skulle arbejde hårdt på at blive bedre til at kommunikere og se indad. 
 
Vores hverdag er blevet lysere og vi forstår at bruge de redskaber vi fik med, så vi på en god måde kan kommunikere os frem til en forståelse af hinanden, når vi står ved en skillevej.”

Mand 32 år og kvinde 33 år

” Det har været dejligt og meget behageligt, at komme hos dig. Du har en blid og rolig måde at være på, og vi har følt os meget velkomne og tilpasse i dit selskab.   Vi synes det har været rigtig rart at tale med en tredje person, som samtidig har givet gode råd og løsningsforslag til hvordan vi kommer videre i vores forhold. Tak for nu.”

Kh mand og kvinde i 30´erne

“Efter vores samtaleterapiforløb hos dig har vi oplevet en meget stærkere tilknytning til hinanden. Du fik os til at tro på at der var en vej fremad sammen og hjalp os til at se klart og holde fast i en turbulent tid. Det er vi meget taknemmelig for. De varmeste anbefalinger herfra”

M & M

“Min oplevelse er, at mig og min mand har været ude på en rejse sammen, hvor udgangspunktet var en kæmpe frustration og klump i halsen konstant. Vi antog en masse ting om hinanden, hvilket gjorde at vi aldrig rigtig lyttede til hinandens tanker og drømme.

Katherinesara har hjulpet os til, at vi i parforholdet i højere grad kommunikerer ligeværdigt og prøver at forstå hinanden. Denne forståelse for hinanden har vi fået skabt sammen gennem de værktøjer som KS har præsenteret os for og som skabte en større indsigt i os selv, men bestemt også i hinanden. Denne forståelse har ligeledes resulteret i, at vi er blevet bedre og tydeligere i vores kommunikation. Nu har vi fået nemmere ved at fortælle om vores inderste drømme og danne nogle i fællesskab.

Denne hjælp, som Katherinesara har givet os, er i mine øjne en stor gave, som jeg ikke alene bruger i parforholdet, men også i forhold til mange af mine andre relationer. Det skal hun have en kæmpe tak for.”

Ida

“Igennem vores parforløb hos KatherineSara har hun primært hjulpet os med at forbedre den måde vi kommunikerer med hinanden på. KS er dygtig til at veksle mellem at have en holdning og udtrykke den, eller være en neutral sparringspartner. Den balance er svær, men den har været med til at vores forløb hos hende kontinuerligt har udviklet sig positivt.

For os har de største udfordringer været dårlig kommunikation, evnen til at finde overskud til hinanden i en stresset hverdag og vi har haft svært ved at navigere i en verden hvor familie og andre udefra trækker os ind deres problemer.
KS har hjulpet med at løse alt dette og meget mere. Hun fortjener en stor tak!”

Nicolai

“Mit forløb hos KatherineSara, har været en øjenåbner på mange måder. Det fik mig til at grave dybere i mine egne mønstre, og forstå sammenhængen med min egen ”baggage” og de problemer jeg stod i. KatherineSara hjalp mig desuden til at se problemstillingerne fra andre perspektiver. Det gav mig mere accept af mig selv, samt et mere nuanceret syn på situationen jeg stod i – og dermed mere ro og overskud til at håndtere den.

KatherineSara har været meget nærværende og haft en kærlig og anerkendende tilgang – og lidt provokerende, på den gode måde J.
Så jeg har været meget glad for forløbet!”

Kvinde 40 år

“For 3 år siden blev vi forældre og trods denne skønne familieforøgelse og nye epoke i vores liv, fik vi desværre udviklet nogle uhensigtsmæssige mønstre, dårlig kommunikation og mangel på overskud til at ‘se’ hinanden. Efter knap 3 års uløste konflikter som fik lov til at vokse og manifestere sig som virkelig dårlig kommunikation og følelsen af afmagt eller frustration, var det heldigivis KatherineSara vi “fik” som parterapeut. KatherineSara er utrolig dygtig især til at nå ind til problemernes kerne og hjælpe med at få sat ord på og forstå hvad det er som foregår i en og hvorfor. Derudover er hun utrolig nærværende og har hjulpet os igennem processen og til der vi er i dag. KatherineSara har været fantastisk til at imødekomme vores behov både som par, og som individer. Vi har genfundet lysten til at forstå hinanden og respektere hinandens forskelligheder. Dette har resulteret i, at vi er blevet meget bedre til at undgå skænderier, og tale om tingene i stedet, samt respektere hinandens grænser i pressede situationer. Vi er blevet bedre til at udtrykke vores behov og følelser til hinanden. Det har været en utrolig givende process at være igennem, og vi ønsker at arbejde videre og fortsætte udviklingen. Vi har virkelig fået en masse værktøjer og indsigter med os som vi ikke har kunne være foruden!

Med stor respekt og glæde vil vi anbefale KatherineSara som parterapeut. Man får helt lyst til at sige at vi kommer til at savne hende. Heldigvis ses vi til et servicetjek – som vi selv har aftalt vi gerne vil for vedligeholdelsens skyld!”

Mand 31 år, Kvinde 28 år

“Vi kontaktede dig fordi vi var et meget svært sted i vores forhold, vi havde haft et år med mange udfordringer. Med en søn på 1 år og boligforhold der ændrede sig, således at vi måtte bo ved noget familie i 10 måneder med langt til institution og arbejde, gjorde at vi ikke fik prioriteret hinanden og os som par. Skænderierne tog til og til sidst stod vi ved afgrunden; én var parat til at kæmpe og den anden havde fået nok. Kampen virkede umulig.

Idet kun en af os var parat til at kæmpe tilbage, og finde frem til det vi havde haft, var tiden knap og det var derfor essentielt at finde en vi fungerede med. Det kan være enormt svært at beslutte sig ud fra teasers på hjemmeside, men efter at have søgt nettet igennem for en parterapeut, var det din hjemmeside og Facebookside der fængede. Vi valgte dig fordi du lod til at kunne skabe en god personlig relation, du virkede som en der hvilede meget i dig selv og som en person der kan skabe ro omkring dig.

Jesper: “Jeg føler jeg har genopdaget forelskelsen, jeg er blevet lidt forelsket på ny.

Vi føler den største forandring er det, at være gjort opmærksom på, hvor vores kommunikation glippede og være blevet i stand til at reagere på den. Vi vidste egentlig godt begge to, at vores største issue var vores skænderier, men de var blevet så naturlig en del af vores liv, så det var alt for svært for os at ændre. Det gik også op for os, hvilke emner der fyldte rigtig meget i vores skænderier, og der blev vi faktisk lidt overraskede. Derudover har du hjulpet mig med, at lære og sige ”pyt”, at komme videre og i stedet huske på det der er vigtigt. Man giver lidt og man får lidt. Samtidig hjalp du mig med, at få øje på nogle helt klassiske problematikker, små ting der kunne udløse et skænderi, og som egentlig var ligegyldige, men modpartens reaktion gør, at man reagerer med et forsvar.

For os var det enormt brugbart at have en upartisk person at snakke med, en der kunne stille de rigtige spørgsmål. Du opfangede hele tiden de egentlige problematikker, som vores skænderier handlede om. Samtidig fungerede det rigtig godt, at have en person på sidelinjen, der kunne styre samtalen og holde fokus på emnet. Havde vi skulle snakke om de samme ting derhjemme, så var samtalerne blot endt i nye skænderier idet vi lynhurtigt ville tillægge en lille bemærkning stor betydning til trods for, at det faktisk ikke havde været hensigten eller essensen.

Vi havde en forventning om, gennem parterapi, at få nogle værktøjer til, at få vores kommunikation til at fungere, at lære at tage skænderierne i opløbet. Samtidig havde vi et håb/ønske om at finde frem til hinanden igen. Men virkeligheden viste sig at blive bedre!

Vi havde begge forventet, at det blev en lang og sej kamp, da vi virkelig havde noget at arbejde os tilbage fra. Det har det ikke været! Siden vi gik ud af din dør sidste gang, har alting været helt forandret. Vi kan stadig diskutere, men der er ikke længere skænderier som før. Vores diskussioner er nu i stedet konstruktive og ender altid med, at vi når frem til en eller anden form for enighed eller kompromis, uden at den ene part sidder tilbage med følelse af at have givet uden at have fået igen.

Det har været super godt at have dig som terapeut! Du fik hurtigt et overblik over, hvilke problematikker vi havde og hvordan du skulle hjælpe os videre. Vi følte os meget trygge ved dig og ingen af os følte, at du tog nogens parti.

Vi vil gerne benytte lejligheden til endnu en gang at sige tusind tak for din hjælp! Havde det ikke været for dig, havde vi ikke siddet her sammen og skrevet dette. Du hjalp os med, at finde ind til kernen og til at få os til at se tingene i et andet og lidt klarere lys.”

Ditte & Jesper, 28 og 29 år

“Det var en rigtig god oplevelse og være i terapi hos Katherine. Hun er nærværende og positiv. Åben for ens problematik og fanger hurtigt essensen af det man går og slås med. Jeg fik et værktøj jeg kunne arbejde videre med, i form af en samtale mellem mit gamle jeg og den jeg er nu. Også lysten til at begynde at meditere igen, blev vakt.”

Mai 57 år