Udtalelser

Her kan du se hvad nogle af mine klienter har sagt.

 

Book tid her

“Da min kæreste og jeg bookede en tid hos KatherineSara, var jeg ikke sikker på, at vores problemer kunne løses. Krisen føltes så dyb, og jeg havde ingen idé om, hvordan vi skulle komme ud af den — vi havde trods alt prøvet i flere år. 

Min hverdag var præget af mistillid til min kæreste grundet utroskab, og for det meste kunne jeg ikke tænke på andet, end hvad han mon lavede på sin telefon eller bag min ryg. Tilmed var jeg så vred, som jeg aldrig havde været før. 

Jeg tror ikke på mirakelkure af nogen art, men jeg må sige, at forløbet hos KatherineSara er det tætteste, jeg er kommet på én — og jeg har gået til flere psykologer. De var altid gode til at lytte, men jeg havde brug for én, der guidede mig, for jeg følte mig helt fortabt. 

Forløbet var hårdt men udrensende. I begyndelsen troede jeg, at jeg vidste alt om mig selv, min kæreste og vores forhold, men jeg fik en gedigen overraskelse, da jeg opdagede, at nogen forstod mig og vores dynamikker bedre end jeg selv gjorde. Med fare for at lyde som en dårlig amerikansk TV-reklame er det endt sådan, at min kæreste og jeg nu har et vidunderligt forhold. Endelig er der ro til, at vi bare kan elske hinanden.”

Kvinde 30 år (Marts 2019)

“At have opsøgt KatherineSara er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! 

I en alder af 35 fik jeg min første rigtige kæreste, og kom i total krise over hvem jeg var i denne nye konstellation og hvornår det var okay at sige fra. Jeg havde en idé om, at alt hvad han sagde var ”rigtigt” og ”det man gjorde når man var kærester” da han havde været i længerevarende forhold før. Udfordringen var, at jeg tabte mig selv undervejs og glemte at være tro mod mig selv. 

Gennem KatherineSaras hjertelige, rolige og lyttende væsen har jeg fået troen på mig selv tilbage. Hendes imødekommenhed og nærvær gør, at man hurtigt føler sig tryg, og jeg er gået fra hver eneste samtale med nyt håb og et bedre kendskab til mig selv. Jeg fik opbygget min selvtillid og evnen til at tro på (og lytte til) mig selv – og sige fra! 

Jeg har set hende seks gange i det forløbne år, og jeg har flyttet mig helt vildt. Den forståelse jeg har fået af mig selv, har givet mig en helt ny selvtillid, som ikke var der før.

 Jeg kan kun anbefale at booke en tid – du vil absolut ikke fortryde det!”

Lea, 35 år (Januar 2020)
“Vi er et par der har været kærester gennem 11 år og heldigvis stadig er kærester. Årsagen til vi gik i terapi hos Katherine Sara var et ønske om at finde en vej ud eller vælge en anden vej, når vi havnede i dårlig kommunikation. Vi ønskede at forstå hvorfor vi gik fejl af hinanden og gentagne gange løb ind i de samme konflikter. 
Vi valgte at booke en tid hos Katherine efter vi havde set hendes video opslag. Vi fik et godt indtryk af hende efter at have set videoerne og det skulle vise sig at holde stik og mere til.
Katherine er nærværende, imødekommende og omsorgsfuld. Hun forstår at spørge ind til de følelser der ligger til grund for vores reaktioner. Flere gange har vi selv syntes at konflikterne tog afsæt i trivialiteter, men Katherine har været rigtig god til at se ind bag ved og god til at fastholde os i følelsen snarere end hvad vi har sagt. Der var både plads til at grine og græde hos hende og begge dele har for os været befriende.
Vi gik hos Katherine over 12 gange og har fået en langt større selvindsigt og forståelse for hinanden. Vi har fået en kærlig hånd i ryggen og hjælp til, hvad vi skal arbejde videre med.
Vi kan varmt anbefale andre at booke et forløb hos Katherine.”
C&A (Februar 2020)

“Efter en erkendelse af at vi, efter 17 års parforhold, havde brug for input og guidning i forhold til vores kommunikation, var vi så heldige at vi fandt KatherineSara via hendes meget overskuelige, relevante, varme og professionelle hjemmeside.

Ligheden mellem KatherineSara og hendes hjemmeside er spot on!

Vi blev taget så godt imod og der blev, fra KatherineSaras side, givet os tid og ro til at føle os trygge.

Det var en stor lettelse at det var “så nemt” at komme igang med at dele vores inderste indre med hinanden og med KatherineSara. Hun hjalp os med lytte til hinanden og være i det sammen.

Vores forløb på 8 gange har givet os værktøjer til at booste vores kommunikation og givet os noget at arbejde videre med.

Vi har fået utrolig meget ud af forløbet, men det er ikke utænkeligt at vi booker en session igen.

Af hjertet TAK – vi ses♥️”

Mand i 40’erne & kvinde i 30’erne (Maj 2020)