Intensiv Par-dag hos KatherineSara

Intensiv Par-dag

På en Intensiv Par-dag får du både individuel terapi og parterapi samt tid til at nyde en  hyggelig frokost undervejs sammen med din partner.

Gør noget stort for dit parforhold

Intensiv Par-dag

Nogle gange kan det være godt at gå all-in og virkelig opleve at man gør noget der skaber forandring her og nu.

Måske har du oplevet de samme ting gentage sig igen og igen i dit parforhold, og du har brug for at vide, at NU bliver der for alvor handlet på sagen, NU sker der noget nyt og anderledes der kan mærkes!

At starte i parterapi, er for de fleste mennesker en stor forandring i sig selv.

Det er en proces som ganske vist kræver motivation og mod til at se sine egne skygger i øjnene, men som derigennem rummer potentialet til stor forvandling.

Hvor lang tid der skal til, er forskelligt fra par til par, men I skal regne med minimum 7-12 sessioner for at opleve blivende forandringer.

Her kan en Intensiv Par-dag være en rigtig god og effektiv start!

Få den hjælp, du har brug for

Her er det vigtigt, at du ikke står alene

Hos mig bliver du mødt i et trygt og fortroligt rum (i min klinik eller online), hvor vi sammen kan undersøge hvad der er i spil for dig, og hvordan du kan håndtere dine udfordringer på kærlig og konstruktiv vis. Min tilgang er faglig og omsorgsfuld, for jeg ved at det er sådan jeg hjælper dig bedst.

Intensiv Par-dag i København

En Intensiv Par-dag indeholder

2 timers intro-session

2×45 min. individuel terapi

2 timers terapi

Korte pauser undervejs efter behov, samt 75 min frokostpause efter de individuelle sessioner. Desuden har I hver 1 time til fri rådighed mens jeres partner har sin individuelle session.

Der vil være vand, kaffe, the og snacks igennem hele dagen. 

Dette er en særdeles god investering i dit parforhold, og kan være det tiltrængte boost I har ventet på. Samtidig er der en større samlet besparelse i forhold til køb af sessionerne enkeltvis.

Kontakt KatherineSara

Start intensiv Par-dag i København – bestil tid i dag

Ring eller skriv for at bestille en tid på tlf: 60 37 90 77 eller via kontaktformularen nederst her på siden. Du kan også selv booke en tid ved at klikke på knappen, der linker til min online booking:

Ønsker du også hjælp?

Læs udtalelser fra tidligere klienter

Ræk ud til mig i dag

Kontakt KatherineSara i dag for at starte dit behandlingsforløb med psykoterapi

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.