Parterapi hos KatherineSara

Parterapi i København

Konflikter i et parforhold tærer på kræfter, energi og overskud. Når den person, der er tættest på dig, også er den person, der sårer dig mest, kan det være svært at fokusere på det, der har bragt jer sammen.

Emotionsfokuseret parterapeut

Psykoterapi og parterapi i København

Parterapi København. Konflikter i parforholdet tærer på kræfter, energi og overskud. Når den mest betydningsfulde person i dit liv, samtidig er den person, der sårer dig mest, kan det være svært at fokusere på det, der en gang bragte jer sammen.

De allerfleste parforhold er oprindeligt opstået ud fra et ønske om at være sammen. Ud fra et behov, hos begge parter, for at føle sig levende, elsket og værdifuld.

Men hverdagen, virkeligheden og betingelserne for forholdet kan ændre sig, og det kan blive en udfordring at finde plads til jer selv og hinanden. Det kan føles som om livet, helt umærkeligt, har overhalet jer, og nu står I der, hvor problemerne er blevet uoverskuelige.

Det der dybest set ligger til grund for de svære udfordringer i den romantiske relation, er når vores naturlige behov for kærlighed og anerkendelse virker truet.

Når vi mennesker frygter afvisning og oplever ikke at blive set og mødt af vores partner, reagerer vi med helt naturlige overlevelses mekanismer, der blot ender med at skabe endnu større afstand!

I stedet for, at komme hinanden i møde, lytte og vise interesse, kommer vi til at skubbe hinanden væk i vores forsøg på at beskytte os selv mod den smerte der opstår når vi føler os forkerte.

Og så ryger vi ind i et negativt mønster, som kan blive sværere og sværere at komme ud af, jo længere tid der går! Derfor er det af stor betydning for parforholdets trivsel og overlevelse, at den trygge tilknytning mellem dig og din partner, bliver genetableret.

Jeg er Emotionsfokuseret psykoterapeut, med efteruddannelse i Emotionsfokuseret Parterapi, og har derfor, sammen med min kliniske erfaring, et solidt grundlag for at hjælpe dig og din partner med de udfordringer I kæmper med.

Som Parterapeut tilbyder jeg psykoterapi for par, med det formål at behandle, lindre og forebygge de former for psykologisk lidelse og smerte, der begrænser den enkeltes trivsel og sundhed.

Få den hjælp, du har brug for

Her er det vigtigt, at du ikke står alene

Hos mig bliver du mødt i et trygt og fortroligt rum (i min klinik eller online), hvor vi sammen kan undersøge hvad der er i spil for dig, og hvordan du kan håndtere dine udfordringer på kærlig og konstruktiv vis. Min tilgang er faglig og omsorgsfuld, for jeg ved at det er sådan jeg hjælper dig bedst.

Parterapi i København

Sådan forgår det, når I vælger at gå i parterapi hos mig

Ved den første session, møder vi hinanden. Her vil jeg bede jer fortælle lidt om jer selv og jeres baggrund hver især, og om de problemer I kæmper med i parforholdet. Den første session er primært en oplysende og afklarende samtale, hvor vi samtidig afstemmer forventninger til hinanden og et kommende forløb.

Herefter beslutter I jer for, om I vil arbejde i dybden med jeres forhold, gennem et længere forløb hos mig.

Denne video beskriver den destruktive dynamik der kan opstå i parforholdet, og forklarer den Emotionsfokuserede tilgang til dette:

I et forløb får I mulighed for, at se hvad det er der kommer i spil imellem jer, når konflikterne opstår. I får tid til at integrere og forstå sammenhængen mellem jeres følelser og jeres handlinger. Og I får lejlighed til at træne og afprøve nye kommunikative færdigheder, med min guidning og støtte undervejs.

Ønsker I samhørigheden og nærværet tilbage i jeres parforhold, skal I være indstillede på at bruge tid og energi på det. For at opnå varige forandringer, skal I regne med minimum 8 – 12 sessioner. Efter et “PLUS forløb” med 9 gange, gør vi status og I beslutter om I vil fortsætte jeres proces – evt. i en gruppe. Ved traumer hos den ene eller jer begge, skal I regne med flere gange.

På denne måde, vil I lære jer selv og hinanden langt bedre at kende. I vil kunne bryde gamle og uhensigtsmæssige mønstre. Og I vil herigennem kunne genfinde kærligheden og styrke jeres relation for alvor.

Uanset, hvad der er årsagen til konflikterne i jeres forhold, er I velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg med parterapi kan hjælpe jer videre i jeres forhold. Sessionerne afholdes i mine lokaler Nørregade 28D, 1358 Kbh. K.

Kontakt KatherineSara

Start parterapi i København – bestil tid i dag

Ring eller skriv for at bestille en tid på tlf: 60 37 90 77 eller via kontaktformularen nederst her på siden. Du kan også selv booke en tid ved at klikke på knappen, der linker til min online booking:

Ønsker du også hjælp?

Læs udtalelser fra tidligere klienter

Ræk ud til mig i dag

Kontakt KatherineSara i dag for at starte dit behandlingsforløb med psykoterapi

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.