Psykoterapi hos KatherineSara

Psykoterapi København

Langt de fleste af de individuelle problemer jeg møder hos dem jeg arbejder med i psykoterapi, tager udgangspunkt i de følelsesmæssige mekanismer, mønstre og reaktioner vi som mennesker er udstyret med.

Skab balance og personlig udvikling

Psykoterapi

Psykoterapi København K. Det kan nogle gange være rigtig godt at tale med en god ven eller et familiemedlem, om dine problemer og udfordringer, og de ting der er svære at håndtere i dit liv.

Men fordi du også har en historik og en særlig relation til de mennesker der står dig nær, kan det være med til at fastholde dig i en bestemt rolle eller i en fastlåst position i jeres samtale.

I sådan en situation, kan det være mere hensigtsmæssigt for dig, at søge hjælp hos en professionel samtalepartner, der kan se din situation udefra og være med til at skille tingene ad.

Som psykoterapeut, er langt de fleste af de individuelle problemer jeg møder hos dem jeg arbejder med i psykoterapi, problemer der tager udgangspunkt i de følelsesmæssige mekanismer, mønstre og reaktioner vi som mennesker er udstyret med. Vi er allesammen et produkt af vores opvækst, erfaringer og omgivelser, og det kan kræve en stor portion mod og indsigt, at komme vores uhensigtsmæssige adfærd til livs.

I et individuelt psykoterapeutisk forløb og samtale, lægger jeg særlig vægt på, hvad du føler og hvordan du reagerer, når du er sammen med andre mennesker. I vores psykoterapisamtaler taler vi om de situationer, du oplever som konfliktfyldte, problematiske eller svære – og om det udefrakommende, du reagerer på, om din reaktion, og ikke mindst om dine følelser.

Undervejs i det psykoterapeutiske samtaleforløb bliver du trænet i at forstå dine reaktioner og dermed at kunne se andre handlemuligheder. I terapien hjælper og støtter jeg dig til at møde dine følelser – ved at mærke dem, sætte ord på dem og begribe dem – for derefter at hjælpe dig med at ændre på de følelsesreaktioner, der er skabt i fortiden og som har låst dig fast i et uhensigtsmæssigt mønster.

Målet med terapien er, at du kommer til at forstå kilden til dine handlinger, så du kan hindre unødvendig lidelse og leve fuldt og helt igen – som den du er!

Uanset hvad du måtte komme med er du velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan jeg med psykoterapi kan hjælpe dig videre. Jeg giver psykoterapi i mine lokaler  Nørregade 28D, 1358 København K.

Opdag vejen til indre styrke og glæde

Er nogle af følgende tilstande, nogle du oplever i din hverdag?

Du føler dig presset og træt

Du har en indre uro

Du tvivler på dig selv – ”er jeg god nok”?

Du skændes med andre, og har svært ved at styre din vrede

Du orker ikke andre mennesker

Du har mistet din sexlyst

Du spekulerer og bekymrer dig

Du føler dig ensom og isoleret

Du græder ofte, og kan ikke blive rigtigt glad

Hvis du kan svare ja til blot ét af disse udsagn, så har du god grund til at spørge dig selv hvad det vil koste dig ikke at gøre noget ved din situation?

Hvad vil det betyde for dig og dine kære, hvis du bliver siddende i den samme smerte, og lader problemerne vokse sig endnu større?

Med din deltagelse i et forløb hos mig, giver jeg dig mulighed for, at tage hul på et nyt og vigtigt kapitel i dit liv. Her vil du lære, at finde dine indre ressourcer og at tage vare på dig selv, så du kan magte de udfordringer tilværelsen byder dig!

I et forløb, får du tid til og mulighed for, at komme til bunds i dine problemer, så du finder glæden igen, og begynder at blive i stand til at forme dit liv som du selv vil have det – lige præcis som den du er!

Har du lyst til at begive dig ud på den mest spændende rejse der findes – nemlig rejsen ind i dig selv? Så kan du regne med mig, som guide dig på din vej.

Få den hjælp, du har brug for

Her er det vigtigt, at du ikke står alene

Hos mig bliver du mødt i et trygt og fortroligt rum (i min klinik eller online), hvor vi sammen kan undersøge hvad der er i spil for dig, og hvordan du kan håndtere dine udfordringer på kærlig og konstruktiv vis. Min tilgang er faglig og omsorgsfuld, for jeg ved at det er sådan jeg hjælper dig bedst.

Psykoterapi i København

Individuelt Forløb

Ind imellem, kan livet være svært at håndtere – det kender alle mennesker til!

Heldigvis kan vi måske have længere perioder i tilværelsen, hvor det går rigtig fint, og hvor vi føler at vi mestrer hverdagen meget godt. Andre gange, kan udfordringerne ”banke på”, og tage en stor del af vores energi og overskud.

Spørgsmålet er så, hvordan vi håndterer disse udfordringer. Mange af os har lært, at vi skal ”klare tingene selv”, hvilket også er rigtig godt, så længe det faktisk lader sig gøre.

Men nogle gange har vi simpelthen klaret for meget for længe, med det resultat, at vi til sidst ikke kan magte mere, og får det rigtig skidt med os selv og vores omgivelser.

Her kan det være afgørende, at turde række ud efter hjælp. Og nogle gange er vores venner og familie ikke nok, da de mennesker vi allerede har en relation til, kan have svært ved at skille deres egne følelser fra dine.

Med hjælp fra en professionel psykoterapeut, vil du få mulighed for at undersøge dine problemer, dine livsomstændigheder, dine relationer, dine følelser og din adfærd, fra en uforstyrret vinkel, hvor du ikke skal tænke på eller bekymre dig om, hvad andre siger eller tænker.

Hos mig, får du det trygge rum til at danne dig overblik over din situation, og til at undersøge hvilke forhold der er medvirkende til, at du har de udfordringer i livet, som du nu har.

En øget indsigt i de mekanismer der kommer i spil mellem dig og dine omgivelser, vil give dig en langt større selvforståelse, og dermed nye handlemuligheder.

Investér i din personlige udvikling

Igennem forløbet, vil vi arbejde med afsæt i årsagen til dine problemer, så du kan

Opnå et styrket selvværd

Finde ro og hvile i dig selv

Kende dine behov

Kende dine grænser – og sætte dem!

Gå i dialog i stedet for at skændes

Blive klar over hvad du vil

Vise hvem du er, og turde stå frem

Række ud, og modtage.

Hvis det føles rigtigt for dig – at investere i din egen trivsel – så vil jeg glæde mig til at støtte og guide dig til at genopdage dine ressourcer, og til at styrke dit forhold til dig selv og dem du holder af.

Kontakt KatherineSara

Start parterapi alene i København – bestil tid i dag

Ring eller skriv for at bestille en tid på tlf: 60 37 90 77 eller via kontaktformularen nederst her på siden. Du kan også selv booke en tid ved at klikke på knappen, der linker til min online booking:

Ønsker du også hjælp?

Læs udtalelser fra tidligere klienter

Ræk ud til mig i dag

Kontakt KatherineSara i dag for at starte dit behandlingsforløb med psykoterapi

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.