Nogle gange kan det være godt at gå all-in og virkelig opleve at man gør noget der skaber forandring her og nu.

Måske har du oplevet de samme ting gentage sig igen og igen i dit parforhold, og du har brug for at vide, at NU bliver der for alvor handlet på sagen, NU sker der noget nyt og anderledes der kan mærkes!

At starte i parterapi, er for de fleste mennesker en stor forandring i sig selv.

Det er en proces som ganske vist kræver motivation og mod til at se sine egne skygger i øjnene, men som derigennem rummer potentialet til stor forvandling.

Hvor lang tid der skal til, er forskelligt fra par til par, men I skal regne med minimum 7-12 sessioner for at opleve blivende forandringer.

Her kan en Intensiv Par-dag være en rigtig god og effektiv start!

På en Intensiv Par-dag får du både individuel terapi og parterapi samt tid til at nyde en  hyggelig frokost undervejs sammen med din partner.

En Intensiv Par-dag indeholder:

2 timers intro-session

2×45 min. individuel terapi

2 timers terapi

Korte pauser undervejs efter behov, samt 75 min frokostpause efter de individuelle sessioner. Desuden har I hver 1 time til fri rådighed mens jeres partner har sin individuelle session.

Der vil være vand, kaffe, the og snacks igennem hele dagen. 

Dette er en særdeles god investering i dit parforhold, og kan være det tiltrængte boost I har ventet på. Samtidig er der en større samlet besparelse i forhold til køb af sessionerne enkeltvis.

Kontakt mig for nærmere info, eller book tid til din Intensive Par-dag i mit bookingsystem.