Individuelt Forløb

Ind imellem bliver vi ramt af usikkerhed, ensomhed og håbløshed. Og nogle gange, kan det være svært at se hvordan vi kommer videre derfra? I sådan en situation har vi brug for et menneske, der kan rumme os og støtte os på vores vej, og kærligt hjælpe os ud af smerten…..

Nogle gange kan livet være svært at håndtere – det kender alle mennesker til!

Heldigvis kan vi måske have længere perioder i tilværelsen, hvor vi føler at vi mestrer hverdagen meget godt. Andre gange, kan udfordringerne tage over, og dræne os for energi og overskud.

Mange af os har lært, at vi skal ”klare tingene selv”.  Men nogle gange har vi simpelthen klaret for meget for længe, med det resultat, at vi til sidst ikke magter mere, og får det rigtig skidt med os selv og vores omgivelser.

Her kan det være afgørende, at turde række ud efter hjælp. Og nogle gange er vores venner og familie ikke nok, da de mennesker vi allerede har en relation til, kan have svært ved at skille deres egne følelser fra dine.

Med hjælp fra en professionel psykoterapeut, vil du få mulighed for at undersøge dine problemer, dine livsomstændigheder, dine relationer, dine følelser og din adfærd, fra en uforstyrret vinkel, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvad andre siger eller tænker.

Hos mig, får du det trygge rum til at danne dig overblik over din situation, og til at undersøge hvilke forhold der er medvirkende til, at du har de udfordringer i livet, som du nu har. En øget indsigt i de mekanismer der kommer i spil mellem dig og dine omgivelser, vil give dig en langt større selvforståelse, og dermed nye handlemuligheder.

Er nogle af følgende tilstande, nogle du oplever i din hverdag:

  • Du føler dig presset og træt
  • Du har en indre uro
  • Du tvivler på dig selv – ”er jeg god nok”?
  • Du skændes med andre, og har svært ved at styre din vrede
  • Du orker ikke andre mennesker
  • Du har mistet din sexlyst
  • Du spekulerer og bekymrer dig
  • Du føler dig ensom og isoleret
  • Du græder ofte, og kan ikke blive rigtigt glad

Hvis du kan svare ja til blot ét af disse udsagn, så har du god grund til at spørge dig selv hvad det vil koste dig ikke at gøre noget ved din situation? Hvad vil det betyde for dig hvis du bliver siddende i den samme smerte, og lader problemerne vokse sig endnu større?

I et forløb hos mig, giver jeg dig mulighed for, at tage hul på et nyt og vigtigt kapitel i dit liv. Her vil du lære, at finde dine indre ressourcer og at tage vare på dig selv, så du kan magte de udfordringer tilværelsen byder dig!

Jeg har 3 forløb du kan vælge imellem, alt efter hvad du føler at du har behov for og lyst til. Med alle mine forløb, får du tid til og mulighed for, at komme til bunds i dine problemer, så du finder glæden igen, og bliver i stand til at forme dit liv som du selv vil have det – uden dårlig samvittighed!

Har du lyst til at begive dig ud på den mest spændende rejse der findes – nemlig rejsen ind i dig selv?